Babacsalogató

Nagyon sokan várnak régóta arra, hogy egy csöppnyi szív megdobbanjon méhükben és saját szívükben, lelkükben. A legtöbben mindent kipróbáltak már, orvosi és természetgyógyászati módszereket is, mégsem akar megfoganni a baba. Éppen ezért pedig a legtöbben fel is adták. De ha a szív mélyén még ott rejlik a remény, ajánlom a Babacsalogató programot.

Bárhogy is legyen, a Babacsalogató csak segít, nem vesz el.

Ez egy érzelmi, kicsit spirituálisabb megközelítése a fogantatásnak, illetve az a körüli problémáknak.

Ezen a programon vezetett meditációban- melynek van interaktív része is módosult tudatállapotban- kapunk választ az alábbiakra:

-Milyen lelki, érzelmi blokk akadályozza meg teherbe esésünket?

-Melyik korban, korokban alakult ki? Hogyan tudom oldani? (ezt azonnal meg is tesszük a kezelésen)

-Ért a nőiességemben sérelem, sértettség?

-Milyen anya minta volt előttem, okozhatja-e ez a saját női-anya szerepem, képem kialakulásának gátját?

- Ha folyamatosan női betegségekkel küzdök, küzdöttem, annak milyen lelki oka van?

- Végül pedig egy csalogató meditáció, aminek a keretében a megszületendő gyermekünket és a már negatív blokkoktól mentes anya-énünket hívogatjuk elő.

(Ez utóbbit külön is lehet kérni rendelésre hanganyagként, ára 5500 Ft)

A komplett program 2-3 alkalom, egyéntől függ,kivel hogy lehet haladni. Ára 22 000 Ft

A Babacsalogató hatására választ kapunk sok olyan kérdésre, amik esetleg fel sem merültek bennünk, mint blokkot okozó tényező. A megértés és az oldás, alakítás hatására megszűnik a görcsösség is, és könnyen kiegyensúlyozottak lehetünk.

Grátiszként megtanítok 2 rendkívül hatékony stresszoldó technikát, melyek rövidek , könnyen kivitelezhetőek és minden nap alkalmazhatók. Így a napi stresszek negatív hatásai alól is mentesülhetünk- ami lássuk be, nagyon nem mindegy egy babát tervező anyuka számára.

Hadd idézzem saját magamat: " Az anya nem a gyermek születésével együtt születik meg. A cél, hogy érzelmileg már előtte anyává váljunk és utána teljesedjünk ki benne!"