Én, a Pocaklakó - A láthatatlan köldökzsinór (Gyermeked oldása Rajtad keresztül)

Meditáció közben kisbabád, gyermeked magzati korába való utazás, az ottani élmények, érzések, benyomások átélése. A hiányérzetek pótlása, a negatív érzések átalakítása történik ezen a programon.

Ezen a kezelésen nem az a lényeg, hogy bűntudatot érezz, amiért esetleg nem tudtál mindenre odafigyelni, hogy magzatodanak minden a lehető legjobb legyen. Nem a vádaskodás és kemény szembesítés a célja. Garantálom, hogy nem negatív érzéssel zárjuk. Nem engedlek ki úgy. 

De választ kaphatsz nagyon sok mindenre. 

  • Átélheted, hogy érezte magát kisbabád odabent
  • Milyen fizikai érzetei voltak?
  • Hogyan várta a szeretetet Anyától-Apától, a környzetettől? Ha megkapta, képes volt-e átérezni?
  • Biztonságban érezte-e magát?
  • Volt-e kedve megszületni? Milyen érzésekkel várta a megszületést?
  • Hogyan érzett már ott bent a szülők iránt?
  • Milyennek érezte a szülők viszonyát egymással, az hogyan esett neki?
  • Mennyi feszültséget vett át Tőled és a környezettől?

Ezen a programon a születést, mint folyamatot is megnézzük. (De csak a szülésélményt is lehet oldani, amiről bővebben a "Szülésélmény" menüpontban olvashatsz)  Valamint a születés utáni közvetlen időszak oldását is tartalmazza.

Hogyan lehetséges midez? Anya és Gyermeke tudatalatt hihetetlen összeköttetésben állnak, hívhatjuk a láthatatlan köldökzsinórnak is. Ezért semmi baj, ha nehezen megy a meditálás, és nem tudsz vizualizálni. A lényeg, hogy az érzések jönni fognak. Azokkal dolgozunk, nemcsak feltárunk, hanem át is alakítjuk. Ha van hiányérzet, pótoljuk. Ezért tudjuk pozitív érzéssel és páratlan élménnyel zárni ezt a programot.

Erről egyik kedves Vendégemtől itt hallhattok egy beszámolót, Ő hogyan élte meg. 

Rendkívül nagy harmóniát fog eredményezni utána kettőtök között, más minőségbe emelheted vele a kettőtök között működő -amúgy is rendkívüli-szeretetet. Másént tekintesz majd viselkedésére, a családban betöltött szerepére.

A program ideje kb 90 perc, 9000 Ft