Rólam

Makay Mihaéla vagyok, okleveles masszőr, feelness terapeuta.

Gyerekkorom óta érdekel a masszírozás. Édesanyám, Völcsei Judit, ( szepesmariafenyhaza.hu) természetgyógyász, lélekgyógyász, és szórakozásomat részben abban leltem, hogy könyveit bújtam, tanulmányoztam.
Először 1998-ban végeztem el a Reiki I-II.,majd a Pránanadi I. tanfolyamot. 2009-ben vettem részt az indiai fejmasszázs tanfolyamon, majd ezt követte a marokkói, a thai baba és gyerekmasszázs, illetve a frissítő masszázs. Ezeket jelenleg külön nem, csak a Feelness kezeléscsomagok keretében lehet igényelni.

Elvégeztem a kineziológia Touch For Health 1-4. tanfolyamokat, Biokineziológiát, illetve az összes kineziológiai ág szintézisének tanfolyamát.  

Felnőtt labdarúgó csapat masszőreként szakmailag sokat tanultam, gyakorlati tudásom szélesedett.

Folyamatosan képzem magam alternatív, természetgyógyászati témában. 

A Feelness-t Édesanyámmal együtt alkottuk meg. Ez egy levédetett egyedi program, ami tartós és jó közérzetet eredményez fizikai, érzelmi és mentális szinten is. Ötvöztük minden eddigi tudásunkat, hogy mindenki számára  egyéni megoldást tudjunk nyújtani, legyen szó kisgyerekről, szülőről, túlhajszolt dolgozóról vagy bármilyen testi-lelki problémával küzdő személyről. Főleg olyanok jutnak el hozzánk, akik már nagyon sok kezelést próbáltak ki,ám tartós eredményt, minőségi változást azok nem hoztak számukra.

Egyik fő profilunk a Baba és Gyermek Feelness, hiszen nagyon fontos, hogy a kicsik testi és lelki egészségével is megfelelően foglalkozzunk. Gyakran túlhajszoltak és valóban sok stressz éri őket. Nem kell ehhez iskolásnak, óvodásnak lenni, egy kisbaba is rengeteg idegeskedést vehet át környezetéből. ( Főleg a szülőktől). Most már Anyaként is tapasztalhatom, hogy a Feelness módszer és eleve önmagam kezelése milyen pozitív hatással van a fiamra.

Hiszem, hogy a fizikai szinten akkor keletkezik tartós zavar, ha a lélekben vagy az idegrendszerben valamilyen hatás következtében felborul az egyensúly. Lelket és testet együtt kell kezelni, de ez mindenkinek a saját döntése és felelőssége, hogy megteszi-e.

De ne feledjük: "Ha ma kezeljük a stresszt, megelőzhetjük a holnap betegségeit!"