Feelness Sensation- Az örömteli párkapcsolat megélése

A mai világban egyre kevesebb idő jut a párkapcsolatok ápolására, annak harmonikus megélésére. Gyakran hiányzik kapcsolatainkból az életerő és mindemellett a gyengédség, annak kifejezésének a képessége.

Ez a tanfolyam segítséget nyújt azoknak a Pároknak, akik szeretnék újjáéleszteni kapcsolatukat, megtölteni azt valami újdonsággal. Párkeresőknek is érdemes eljönni, hogy megújult energiákkal és tudással vonzhassanak be egy pozitív rezgésekkel teli kapcsolatot.

Ha Párod nem szeretne eljönni, semmi baj, lepd meg Őt az új képességeiddel. Ajándékozzátok meg magatokat,barátaitokat a tanfolyammal. A siker garantáltan nem marad el!

A program tartalma:

  • A szeretet fogalmának egyéni értelmezése, az érzelmi szükséglet felállítása vezetett meditáció keretében egyéni érzelmi szintű felismeréssel és megoldással. A gyakorlat során válaszokat kapunk az alábbiakra:

o Kinek milyen értelmezésben van a szeretet fogalma?

o Hogyan élhetjük át a feltétel nélküli szeretetet?

o Milyen szeretetet tudok adni? Csak adni vagyok képes vagy kapni is, és milyen arányban?

o Ismerem-e a Párom érzelmi szükségleteit?

  • Stresszoldó technikák gyakorlása, melyek segítenek, hogy a hétköznapok stresszei ne nyomják rá bélyegüket a kapcsolatra. Pár perces rendkívül hatékony gyakorlatok, amiket mindenki egyedül is tud végezni otthon.
  • Feelness Sensation masszázsoktatás az érzékek felébresztésére, a gyengédség érintéssel történő kifejezésére, Kedvesünk stresszoldására szeretetteli masszázzsal.

A masszázs egész testre terjed ki érintve a fej és a nyak speciális masszázsát, a lábakat, kezeket, a hasat stb. Földön, polifoamon tanulunk, egymáson gyakorlunk ruhán keresztül is, illetve olajos formában is. Kényelmes ruházat és egy nagyméretű törölköző, papír, toll szükséges a részvételhez. Masszázsolajat, polifoamot és takarókat a tanfolyamon biztosítunk.

  • Csakra meditáció a párkapcsolati energiák harmonizálására

A tanfolyam díja 18 000 Ft/fő. Pároknak kedvezményesen 27 000 Ft. A program tartalmát mindenki egyéni szinten éli meg, még akkor is, ha párként érkeznek a résztvevők. Önmagunk fejlesztése pedig a Párkapcsolat fejlődéséhez vezet. A Feelness Sensation tanfolyamon egyszerre érheti el mindkettőt!