Én, a Pocaklakó 2. (Saját magzati korunk oldása)

Meditáció közben saját magzati korunkba való utazás, az ottani élmények, érzések, benyomások újraélése. A hiányérzetek pótlása, a negatív érzések átalakítása történik ezen a programon.

Nem mindegy ugyanis, hogy

-tervezett baba voltál-e

-fiúnak vagy lánynak vártak

- volt-e helyed mozogni, egyáltalán milyen volt a mozgás odabent?

-éreztél-e a szeretetet anyától, apától?

-olyan formában kaptad a szeretet, ahogyan vártad? (ezzel együtt azt is negtudja a résztvevő, hogy mit jelent számára igazán a szeretet, hogyan várja azt mástól)

-biztonságban érezted magad?

-milyen volt a kommunikkáció a szüleiddel?

-volt-e kedved megszületni?

-megválaszthattad-e a születés pillanatát?

-nehéz, komlikált volt a megszületésed vagy simán zajlott?

-megkaptad-e utána az első szeretetteli ölelést, biztonságot

Gyakran teszik fel a kérdést: "Hogyan emlékezhetnék ilyenre? Ami a kezelésen válaszként jön, arról honnan tudom, hogy nem agyam szüleménye? Baj ha nem tudok meditálni, nehezen megy a vizualizáció, általában nem jönnek kpek?"

Hadd idézzem Édesanyámat, akitől tanultam és aki 24 éve szaki: " Onnan tudod, hogy főleg érzés formájában jön a válasz. Sokan nem is látnak képeket, de annyira erős és meglepő az érzés, érzet!"

Akkor, ott abban a pillanatban tudni fogod, hogy ez mélyen a te tudatalattidból érkezik. Más, mint amire számítottál, lehengerel.

A legtöbbször fény derül arra, hogy valakitől nem kapott elég szeretetet, keveset komunikáltak vele, nem olyan formában fejezték ki a szülők a szeretetet, ahogy várta volna a pocaklakó. Kicsivel több babusgatás, pocin keresztüli siogatás, érintés. Nagyon gyakran ez az apától hiányzik egyébként. Sokan azt hiányolták, hogy az anya magabiztos legyen, kevesebbet stresszeljen, többet foglalkozzon magával. Megint mások azt említik meg, hogy nem finom, amit anya eszik, vagy éppen túl keveset eszik. Átérzik egyben saját édesanyjuk érzéseit is. Ha nyuggtalan volt, egyből választ kap arra, hogy mitől.

Nem kell megijedni ezektől a hiányérzetektől vagy éppen negatív érzésektől. Nem csak felkotorjuk a tudatalattiból, nem rossz érzéssel fogsz távozni a programról. Átalakítjuk és pótoljuk a hiányérzeteket. Csodálatos élményben lesz részed!

Ez egyébként a Mély önismereti program első része is egyben, de annyira különleges, hogy egyedi programmá tettem. Ára 9 000 Ft.

A komplett program Édeanyám, Völcsei Judit (Szepes Mária Fényháza vezetője) sok évvel ezelőtti szabadalma, melyre megtanított emgem is. Bővebben itt olvashatsz az egész tanfolyamról: https://feelness.webnode.hu/onismeret/

...és ne lepődj meg, ha utána saját gyermeked "Én, a pocaklakó" történetére, érzéseire is kíváncsi leszel. Rajtad keresztül lehet az Ő érzéseit is alakítani. Erről a Baba Feelness-en belül olvashatsz "Én, a Pocaklakó 1." címmel.